ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Oι σίγουροι, οι επιστροφές, το δίλημμα και οι απουσίες…

Ο Άκης Μάντζιος έχει καταλήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για μία θέση, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές στην διάθεσή του…

Ξεκινώντας από το τέρμα, όλα δείχνουν πως στο σημερινό ματς θα κάνει την επιστροφή του ο Σιαμπάνης, με τον Κουέστα να είναι αυτή τη φορά στον πάγκο.

Ο Ιωάννου είναι εκτός αποστολής, ο Γκάνεα αν και φωνάζει παρών έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού, με τον Σάκιτς να είναι αυτός που θα χρησιμοποιηθεί ως αριστερό μπακ. Ο Σούντγκρεν, θα είναι ο έτερος μπακ της ομάδας, στο αρχικό σχήμα. Το δίδυμο, Δεληζήση-Ροζ παραμένει σταθερό, καθώς ο Μπεναλουάν είναι τραυματίας.

Στα χαφ, ο Ματίγια έχει τεθεί στην διάθεση του Μάντζιου μετά τον τραυματισμό του, αλλά ούτως ή άλλως, δύσκολα θα… χωρίσουν, Τζέγκο και Σάσα.

Στην επίθεση ο Μάνος θα προτιμηθεί αντί του Μήτρογλου, που επίσης επέστρεψε από τραυματισμό, με τον Μπερτόγλιο να είναι πίσω του ως 10άρι και τον Γκάμα αριστερά στην πτέρυγα. Στην άλλη πλευρά, υπάρχει μεγάλο δίλημμα, με τους Μαντσίνι, Σίλβα, Ματέο και Μπρούνο να διεκδικούν την θέση.

To Top