ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα σε Αστέρα ο Άρης για το πρώτο “τρίποντο” στα πλέι οφ και την παραμονή στην 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 17:15) τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με μοναδικό στόχο τη νίκη -πρώτη στην συγκεκριμένη διαδικασία- και την παραμονή στην 2η θέση της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι”, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, θέλουν διακαώς τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες, ώστε να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την υπάρχουσα διαφορά από τους διώκτες τους. Ο Άρης με 51 βαθμούς είναι στην 2η θέση, ενώ τον ακολουθούν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με 50 και 48 αντίστοιχα, με τον πρώτο να παίζει εκτός κόντρα στον Παναθηναϊκό και την δεύτερη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του, ως η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, είναι στην 6η θέση με 43 βαθμούς.

Κώστας Μήτρογλου και Χαβιέ Ματίγια συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Ergys Kace, Yohan Benalouane και Νικόλας Ιωάννου.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος… Δωδεκανήσου, τη στιγμή που στα άλλα δυο ματς των πλέι ορίστηκαν ξένοι διαιτητές! Η θέση του Άρη ήταν ξεκάθαρη: ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, κάτι που έγινε στην 1η αγωνιστική, όμως τελικά ο Κλάτενμπεργκ αποδεικνύει σε κάθε αφορμή ότι παραμένει… όμηρος.

Έτσι ενώ όρισε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ “σφυρίχτρες” από το… Αζερμπαϊτζάν και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός από την Σερβία, στέλνει στην Θεσσαλονίκη τον… κορυφαίο!!!

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

 

To Top