Αρχική ενδεκάδα: Oι σταθερές και τα… διλήμματα για Τρίπολη

Ο Σάββας Παντελίδης αυτή τη φορά δεν θέλησε να… αποκαλύψει πλήρως τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη, έχοντας πληθώρα ποιοτικών επιλογών στα χέρια του, για πρώτη φορά ίσως από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα, δυσκολεύτηκε πολύ στο να καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα.

Στο τέρμα θεωρείται βέβαιη, η πρώτη σταθερά της ενδεκάδας, η παρουσία του Κουέστα. Στο δεξί άκρο της άμυνας, όλα δείχνουν Μανώλη Τζανακάκη, παρότι δοκιμάστηκε στη θέση αυτή και ο Λίντσεϊ Ροζ (την ξέρει καλά, καθώς φέτος αγωνίστηκε μόνο σε αυτήν στην Λοριάν). Αριστερά, Κόρχουτ και Βαλεριάνος είναι το πρώτο δίλημμα αν και ο δεύτερος δείχνει να έχει ένα προβάδισμα.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, είναι σίγουρο ότι σε αυτό θα επιστρέψει ο Βέλεθ, με τον Δεληζήση στο πλευρό του και όχι τον Ροζ, με τον Έλληνα αμυντικό να κερδίζει στο… νήμα τον Γάλλο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μπάσα-Σιώπης έχουν “δέσει” το τελευταίο διάστημα και κάνουν εξαιρετικά παιχνίδια, οπότε δεν υφίσταται κανένας λόγος να αντικατασταθούν.

Σίγουρος ο Ματέο στο ένα άκρο της επίθεσης, έτοιμος για ντεμπούτο στο άλλο ο Φετφατζίδης με τον Λάρσον να μένει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο, εκτός κι αν επιλέξει βασικό τον Σουηδό ο Παντελίδης και κρατήσει για πρώτη φορά τον “Φέτφα” για να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιουνές δύσκολα να αντέξει 90λεπτο, οπότε πρώτη επιλογή είναι ο Ντιγκινί, καθώς απουσιάζει και ο Διαμαντόπουλος.

Στη θέση “10”, το τελευταίο δίλημμα. Από τη μία ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Μαρτίνες και από την άλλη ο Τόνσο που ξέρει και το γήπεδο και τον αντίπαλο, καθώς είναι η πρώην του ομάδα.

Οριστικές αποφάσεις από πλευράς Σάββα Παντελίδη αν δεν έχουν ήδη παρθεί, θα ληφθούν την ύστατη στιγμή, λίγο πριν την σημερινή σέντρα…

 

To Top