ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης-Τόνσο, τα κεντρικά πρόσωπα: H επιστροφή και το… παρασκήνιο

Ο σημερινός αγώνας του Άρη στην Τρίπολη για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, θα είναι ιδιαίτερος για δύο μέλη του Άρη, τους Σάββα Παντελίδη και Μάρτιν Τόνσο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κι αυτό γιατί και οι δύο, επιστρέφουν σε… γνώριμα λημέρια, στο προηγούμενο “σπίτι τους”, για τον 1,5 χρόνο που προηγήθηκε πριν τον Άρη.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης τον Σεπτέμβριο του 2017 με τους Αρκάδες στις τελευταίες θέσεις. Στο ντεμπούτο του πήρε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” και οδήγησε τον Αστέρα μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στην ιστορία του! Ξεκίνησε και φέτος την σεζόν στην Τρίπολη, όμως τίποτα δεν θύμιζε την περσινή μαγική πορεία. Αποκλεισμός νωρίς από την Ευρώπη, συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και “διαζύγιο” για να ακολουθήσει ο Άρης.Στον πάγκο του Αστέρα έκατσε σε συνολικά 46 ματς με 17 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Ο Μάρτιν Τόνσο από την πλευρά του πήγε στον Αστέρα το καλοκαίρι του 2017 από τον Ατρόμητο και για 1,5 χρόνο αποτέλεσε το “Α και το Ω” της ομάδας μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, ακόμα να καλυφθεί η απουσία του με τον Γιώργο Παράσχο να αλλάζει σύστημα μετά την αποχώρηση του Αργεντινού.Με τον Αστέρα έχει αγωνιστεί σε 40 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, και έχει πετύχει 8 γκολ με 8 ασίστ.

Δεν είναι μυστικό πως στον Αστέρα Τρίπολης, ορισμένοι κύκλοι εμφανίζονται ενοχλημένοι με τον Σάββα Παντελίδη. Και δεν πρόκειται για τους ιθύνοντες της διοίκησης, αλλά τους τριγύρω…

Και είναι να αναρωτιέται κανείς ποιος ο λόγος. Υποστηρίζουν πως αυτό έγινε γιατί ο πρώην προπονητής των Αρκάδων, φεύγοντας από την ομάδα, έβαλε στο μάτι τον Μάρτιν Τόνσο, τον οποίο και έφερε μαζί του στον Άρη… δύο μήνες μετά!

Άραγε ευθύνεται ο Σάββας Παντελίδης που ο ποδοσφαιριστής ήθελε τόσο πολύ να πάρει μεταγραφή στον Άρη και έκανε τα πάντα γι αυτό; Θα μπορούσαν οι Αρκάδες να μην είχαν τόσο μικρή ρήτρα, για τον καλύτερό τους παίκτη, ώστε να δυσκολέψουν τον ίδιο και τον Άρη.

Συν τις άλλοις, δεν φάνηκε να ενοχλείται κανείς στην διοίκηση του Αστέρα. Μάλιστα, υποστήριζαν πως δεν είχαν θέμα, καθώς είχαν βρει τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Τόνσο. Άρα;

To Top