«Ας μας πούνε ποια είναι τα λαμόγια…»

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Κώνστας μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι «κίτρινοι», για τη κατάσταση στο σύλλογο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

-Για την σημερινή δύσκολη μέρα: « Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όχι μόνο σήμερα, αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο η κατάσταση στο σύλλογο είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα όμως η κατάσταση είναι διαχειρησιμη και αναστρέψιμη. Αν δεν το πιστεύαμε αυτό δεν θα ήμασταν εδώ. Δε θα αναλαμβάναμε τον Άρη. Απαιτείτε να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας, να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις και να ανακάμψουμε»

-Για το πλάνο ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας: «Για το αγωνιστικό κομμάτι κατάλληλος για να μιλήσει είναι ο προπονητής. Εγώ θα μιλήσω σαν πονεμένος Αριανός . Σήμερα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα που κυνηγάμε στον βαθμολογικό πίνακα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά τις αποφάσεις αποφάσεις κάποιον παρουσιαστήκαμε αποδυναμωμένοι. Παίξαμε χωρίς τον Τάτο, χωρίς τον Κύρια, χωρίς τις νέες μεταγραφές. Δε θα ξαναεμφανιστεί έτσι η ομάδα. Τόσο αποδυναμωμένη».

-Για τις ομάδες που κινηγάει ο Άρης: «Είναι πολύ δύσκολο. Όμως, χάσαμε μια μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο. Η ομάδα έπρεπε να μαζέψει στον πρώτο γύρο 17 βαθμούς. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Τώρα πρέπει στον δεύτερο να κάνουμε 7 νίκες και 3-4 ισοπαλίες. Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε 34 βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία».

-Για την άσχημη εικόνα της ομάδας και τις αντιδράσεις του κόσμου: «Αν λυθεί η άσχημη αγωνιστική εικόνα θα λυθεί και το πρόβλημα που υπάρχει με τον κόσμο. Υπάρχει και μια μικρή μερίδα κόσμοι που δε μας θέλει. Δε μας ήθελε από την αρχή. Να μας δώσει ο κόσμος χρόνο. Πρέπει αυτοί που αντιδρούν έτσι άσχημα να καταλάβουν ότι εκθέτουν την ομάδα, τη διοίκηση και τον ίδιο τους τον εαυτό».

-Για τη δήλωση του Σκόρδα περί «μαφίας»: «Να ρωτήσετε τον ίδιο ποιους κατονομάζει. Εμένα μου κάνει εντυπώσει ότι δηλώσανε τον Κύργια να μην αγωνιστεί με τον Απόλλωνα. Ας μην αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό. Τόσο άνετη είναι η ομάδα και σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια δηλώθηκαν να μην παίξουν τόσο σημαντικοί παίκτες; Έγιναν μεγάλα λάθη από τη προηγούμενη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία . Δεν μπορούμε όμως να αποδείξουμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα».

-Για τις αποδοκιμασίες σε Διούδη και παίκτες: «Τους στηρίζουμε. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη και αυτοί είναι νέα παιδία. Ο Διούδης στα αποδυτήρια παραδέχτηκε το λάθος του. ?Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Από λάθη μπαίνουν γκολ. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε 3 τέρματα και να κερδίσουμε».

-Για την κατάσταση στον Άρη: « Δεν υπάρχει Αρειανός που να θέλει την ομάδα στην Γ εθνική. Δεν γίνεται να μην πληρώσει η ΠΑΕ τα χρέη της. Να διαχειριστούμε τα έσοδα και να δημιουργήσουμε μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει στην πράξη, χρειάζεται πολύ κάλος σχεδιασμός. Δημιουργούμε ομάδες για την επίλυση των προβλημάτων».

-Για νέα αίτηση διαταγής αναστολής πληρωμών: «Στις 14 του μηνός εκδικάζουμε την αίτηση ώστε να έχουμε προσωρινή αναστολή πληρωμών στους πιστωτές. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Θα είμαστε πανέτοιμοι για τις 14 του μήνα. Σίγουρα στην απόφαση δε βοηθάμε και τα άσχημα αποτελέσματα. Είναι κομβικής σημασίας μερομήνια για το σύλλογο».

-Για συσπείρωση και άσχημο κλίμα: « Δεν έχουμε ξεκινήσει καμία σύγκρουση. Ο Άρης το μόνο που χρειάζεται ο Άρης είναι συσπείρωση».

-Για πόρισμα και γενική συνέλευση: «Γνώμη μου είναι να πάει το πόρισμα στον οικονομικό εισαγγελέα. Μόλις βγήκαμε διοίκηση δημοσιεύσαμε το πόρισμα. Βέβαια η απόφαση θα παρθεί από τη συνέλευση της ΚΜ. Αυτοί που κάνουν λόγο για λαμόγια και για ένα πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο καλό θα ήταν να τα κατονομάσουν στον εισαγγελέα. Να το κάνουν για το καλό του Άρη. Να βγουν και να δώσουν συγκεκριμένα ονόματα. Εμείς μπορούμε να τους διαθέσουμε ακόμα και νομικό. Θα πληρώσει η ΠΑΕ όλα τα έξοδα. Μόνο να μας που ποιοι είναι τα λαμόγια. Δεν πετάω το γάντι σε κανέναν. Δεν ανοίγω πληγές. Ανοίγω την αγκαλιά μου . Όλοι μάζα να βοηθήσουμε να έρθει η μια καλύτερη μέρα στον Άρη. Όποιος έχει πρόταση για εξυγίανση μπορεί να έρθει σε εμάς και να την καταθέσει».

To Top