Αυτά γράφουν οι Κινέζοι για τον Γιαννάκη!

Το PRESSARIS σας πληροφόρησε για τα σενάρια περί διαζυγίου που κυκλοφορούν στην Κίνα ανάμεσα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και την κινέζικη ομοσπονδία και τώρα σας παραθέτει το ρεπορτάζ των Κινέζων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του σάιτ bbs.hupu.com πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. “Ο Γιαννάκης ζήτησε να μάθει αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Εθνικής Κίνας αλλά σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το πάθος της ομοσπονδίας για τον Γιαννάκη έχει ατονίσει και όλα δείχνουν ότι αυτή η συνεργασία θα τερματιστεί”, αναφέρεται στο δημοσίευμα και προστίθεται πως “από τις 27 Νοεμβρίου 2013, ενεργοποιήθηκε και πάλι ο Γιαννάκης, δείχνοντας διάθεση για δουλειά, τσεκάροντας παίκτες που αγωνίζονται στο κινέζικο πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε και την επιθυμία του να παραμείνει στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο, από την ηγεσία της Κινέζικης ομοσπονδίας εισέπραξε ‘παγωμένη’ συμπεριφορά”.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του προπονητή Χάο Γκούο Χούα ο οποίος υπογράμμισε πως “ο Γιαννάκης πήγε σε όλα τα γήπεδα, με την άδεια της ομοσπονδίας μπάσκετ, αλλά δεν έχει γίνει συζήτηση μαζί του για το συμβόλαιό του, ενώ η απόφαση για τον προπονητή της Εθνική θα ληφθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος”.

Αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι πως η κινέζικη ομοσπονδία προσπαθεί να ωθήσει σε παραίτηση τον Έλληνα τεχνικό, ώστε να μην πληρώσει αποζημίωση, άρα οι δύο πλευρές αργά ή γρήγορα (μάλλον το δεύτερο) θα διαπραγματευτούν την λύση της συνεργασίας τους.

 

To Top