Βίντεο, ομιλία Σούλη και υψηλοί τόνοι: “Εμείς πρέπει να καθορίσουμε τη μοίρα μας και να σώσουμε την ομάδα”!

Η σημερινή μέρα ήταν μια από τις πιο δύσκολες για τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους παίκτες του Άρη, μετά την νέα ήττα, πρώτη μέσα στο 2014 από τον Απόλλωνα.

Ο 47χρονος προπονητής επιχείρησε να επισημάνει τα κακώς κείμενα, αλλά και να βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας, όπου μοιραία τα άσχημα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα. Αρχικά, έδειξε σε βίντεο σχεδόν όλο το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα και στάθηκε αρκετά στα τραγικά λάθη που έγιναν.

“Δεν δέχομαι ότι ευθύνεται κάποιος άλλος εκτός από εμάς. Υπάρχει έλειψη συγκέντρωσης. Με τόσες λίγες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ από Γιάννινα και Απόλλωνα” είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αρκετά παράπονα, ειδικά για το τελευταίο 20λεπτο που η ομάδα φάνηκε να τα παρατάει και το τόνισε: “Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει που παίζετε”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Παπαδόπουλος ανέβασε τους τόνους, υπογραμμίζοντας ότι: “Εμείς πρέπει να καθορίσουμε τη μοίρα μας! Είχαμε 18 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Δεν μπορεί να τα ρίχνουμε όλα στην ατυχία. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε τα λάθη και τη μοίρα μας για να επιστρέψουμε. Δεν μπορεί να φεύγει ο κόσμος κάθε φορά πικραμένος”.

Τέλος, ο προπονητής των κίτρινων υπογράμμισε ότι: “Δεν τα παρατάμε. Η ομάδα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί. Μόνο εσείς μπορείτε να τη σώσετε κάνοντας αρχή στον αγώνα με την Καλλονή”.

To Top