ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ας μην κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε”

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του PRESSARIS, με αφορμή την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Αναλυτικά:

Είναι φυσικό μέσα στον κύκλο της ζωής όταν οι άνθρωποι βομβαρδίζονται από πολλές και ξαφνικές ειδήσεις  να μην μπορούν να τις διαχειριστούν και εκτός αυτού να έχουν και την επιθυμία να τις μοιραστούν με κάποιον ώστε να μπορέσουν με τον τρόπο αυτό να διατυπώσουν τα κοινά σημεία ή τις ενστάσεις που μπορεί να έχουν σχετικά με τις πληροφορίες που προσέλαβαν.
Φυσικά και οι φίλοι του Άρη δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν ή να αποτελούν εξαίρεση από τον γενικό κανόνα ζωής. η θέση μας μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη ιδιαίτερα όταν η αγαπημένη μας ομάδα βαδίζει σε κάθε τομέα σε τεντωμένο σχοινί.
Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί κατανοώ απόλυτα την εσωτερική  ανάγκη που έχουμε όλοι μας ως φύσει κοινωνικά όντα να σχολιάσουμε τα όσα λαμβάνουν χώρα γύρω μας. Από εκεί και πέρα όμως καλό είναι πάντα πριν μιλήσουμε να δώσουμε πρώτιστα βάση στα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και εν προκειμένω στο χρήμα που ως γνωστόν στις εποχές τις οποίες διανύουμε είναι το μόνο που μιλάει.
Δε θα πρέπει λοιπόν να μας διαφεύγει ότι ο Άρης εκτός από μια ιδέα για όλους εμάς είναι και μια ανώνυμη εταιρία που καλώς ή κακώς και στα δύο της τμήματα έχει παρεκκλίνει από την κανονικότητα τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια και οφείλει να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς του επιχειρηματικού κόσμου με οποιοδήποτε κόστος.
Για αυτό το λόγο λοιπόν είναι χρήσιμο να μη βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας προσπαθώντας να κρίνουμε την ομάδα με βάσει την προσωπική μας ηθική και αισθητική η οποία σε τελική ανάλυση μπορεί να είναι και τελείως διαφορετική, κάτι που τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι με το να προσπαθούμε να φέρουμε τον σύλλογο στα μέτρα μας, αυτόματα κλείνουμε τον δρόμο της ανάπτυξης και μακροημέρευσης του περιορίζοντας τον σε ένα πεδίο το οποίο είναι αναμφίβολα πολύ μικρό για να αντέξει το μέγεθος και την εμβέλεια του. 
Άρα λοιπόν στο σημείο αυτό και με βάση όλα όσα έχουν γραφτεί στις παραπάνω γραμμές μπορεί να καταλάβει ο καθένας από μας ότι όλα εξαρτώνται από τη νοοτροπία κι από το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς οι ίδιοι τον Άρη. 
Βέβαια για να έχουν νόημα όλες αυτές οι σκέψεις που ανέπτυξα παραπάνω θα πρέπει να περάσουν από τη σφαίρα της φημολογίας σε αυτή της πραγματικότητας και για να γίνει κάτι τέτοιο απόλυτα υπεύθυνες είναι οι διοικήσεις του συλλόγου οι οποίες θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα ώστε αυτό το τεράστιο κοινωνικό φαινόμενο που ονομάζεται Άρης Θεσσαλονίκης να αλλάξει επίπεδο ουσιαστικά  και όχι στη θεωρία.
To Top