Ασημακόπουλος: “Δεν δίνουμε υποσχέσεις, ο κόσμος είναι κουρασμένος…”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος έχει παίξει σε τελικούς με τον Άρη, σε Ελλάδα και Ευρώπη και γνωρίζει πολύ καλά σε ποια φάση βρίσκεται τώρα η ομάδα και που πρέπει να πάει. Γι’ αυτό είπε λίγα λόγια και σταράτα που κυρίως αφορούσαν τον κόσμο και την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε αρχικά πως “δύσκολη χρονιά δεν είναι μόνο για την ομάδα, αλλά για όλη τη χώρα. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει”, προσθέτοντας πως “δεν δίνουμε υποσχέσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα λόγια να τα πούμε μέσα στο γήπεδο με αποτελέσματα και καλό μπάσκετ. Ο κόσμος του Άρη είναι κουρασμένος από λόγια, το ξέρω, αλλά τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε το Παλέ γεμάτο. Ο κόσμος είναι έμπειρος, ξέρει τα προβλήματα, ξέρει πως να αντιδράσει. Μεμονωμένα δεν γίνεται τίποτα…”

Ρωτήθηκε για τα κίνητρα που έχει και απάντησε πως “υπάρχει καλύτερο κίνητρο να έρθεις στον Άρη και να προσπαθήσεις να βγει η ομάδα και πάλι στην Ευρωλίγκα ή να κρεμάσει ένα λάβαρο στην οροφή, έχει χρόνια να το πετύχει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους…”

 

To Top