Σαρικόπουλος: “Ήθελα και ήρθα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό!”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ξεκαθάρισε μία και καλή ότι στον Άρη ήθελε και ήρθε και έχει στόχους και είναι και απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!

Ο 22χρονος σέντερ υπογράμμισε πως “ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θα δώσω πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά από όλους, υπάρχει καλό κλίμα και χαίρομαι πολύ και από τον τρόπο με τον οποίο με έχουν προσεγγίσει ο προπονητής και η διοίκηση”.

Συνέχισε τονίζοντας πως “ήθελα και ήρθα εδώ, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο κόουτς. Ο Άρης ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, όχι λύση ανάγκης και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θέλω να μπορέσω και να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα. Θέλω πολύ να πάω καλά φέτος και αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα. Αν ακούστηκε το όνομά μου πέρσι είναι γιατί βγήκαμε τρίτοι με τον Πανιώνιο. Αυτό να γίνει και με τον Άρη. Θα πάμε πολύ καλά και το θέμα με τους Αμερικανούς πιστεύω θα λυθεί και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στα πλει οφ και να παλέψουμε για την καλύτερη θέση”.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει βάρος λόγω της ιστορίας της ομάδας είπε ότι “υπάρχει βάρος, αλλά μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, δεν μου δημιουργεί παραπάνω άγχος και πίεση πέρα από το να βοηθήσω τον Άρη που είναι ιστορική ομάδα”.

To Top