Ασημακόπουλος: “Η επανάσταση θα ξεκινήσει από μας”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε για το κακό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο που οι κίτρινοι «κόλλησαν» στο σκορ ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί μόνο με έλληνες την φετινή σεζόν συν τον Πάσαλιτς κάτι το οποίο χαρακτήρισε «επανάσταση» για τα ελληνικά δεδομένα.

«Σε κάθε ματς ξεκινάμε από την άμυνα. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας επέτρεψε να είμαστε κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δυστυχώς κάποια λάθη συγκέντρωσης αλλά και κάποια λάθη στο αμυντικό κομμάτι δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε κοντά στο σκορ, κάτι που ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Ασημακόπουλου ο οποίος στην συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να παίζουμε άλλα παιδιά στην προπόνηση και άλλα στα παιχνίδια αλλά αφού έγινε αυτό εμείς δεν μπορούμε παρά να βάλουμε το κεφάλι κάτω και με τα παιδιά που θα έρθουν να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για την συνέχεια που ακολουθεί».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Άρης θα αγωνιστεί μόνο με Έλληνες την φετινή σεζόν συν τον Πάσαλιτς ο έμπειρος φόργουορντ σχολίασε: «Η ομάδα θα στηριχθεί μόνο σε Έλληνες και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό. Αυτό με γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία και αυτό που έχω να πω είναι ότι η επανάσταση θα ξεκινήσει από εμάς».

To Top