Ασημακόπουλος: “Ο Άρης είναι στολίδι του μπάσκετ”

Στο ANEK SUPERFAST πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε για την επιτυχία της ομάδας να φτάσει στον τελικό και ευχήθηκε να γίνει ένας τελικός, ώστε να ανέβει και πάλι ο θεσμός του κυπέλλου ψηλά.

Ο Ασημακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, στην φιλόξενη Κρήτη και το Ηράκλειο. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μας κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες παλεύουμε όλοι, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικούντες και ο κόσμος και προσπαθούμε να την βγάλουμε από το τέλμα και να την βάλουμε και πάλι ψηλά, γιατί ο Άρης πρόκειται για ένα στολίδι του μπάσκετ”.

Πρόσθεσε πως “είναι μια σημαντική στιγμή για μας, για ένα νεαρό ρόστερ όπως το δικό μας, να βρίσκεται στον τελικό και να διεκδικεί με αξιώσεις έναν τίτλο. Εγώ ζω ένα deja vu γιατί είχα βρεθεί ξανά αντίπαλος με τον καλό μου φίλο, Δημήτρη Διαμαντίδη στον τελικό του 2005, στο Λίντο, αν και τότε ήταν διαφορετικές συνθήκες, με διαφορετικά πρόσωπα. Ελπίζω να τον χαρείτε τον τελικό και όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον θεσμό του κυπέλλου και πάλι ψηλά”.

Ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει η ομάδα του Άρη τον τελικό και απάντησε: “Όπως είχα και στο πρελθόν, η συμμετοχή στον τελικό είναι το κερασάκι στην τούρτα για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πριν δύο χρόνια. Γνωρίζουμε σε ποια ομάδα είμαστε, προσπαθούμε να δείξουμε σε όλα τα νέα παιδιά σε τι κίνημα είναι, όχι απλά μια ομάδα. Τα παιδιά τα νέα στον Άρη είναι πολύ τυχερά. Στην πρώτη τους χρονιά στην Α1 παίζουνε σε έναν τελικό… Είναι σαν γιορτή, αλλά κρατάμε μια ελπίδα και θα δώσουμε χαρά στον Αρειανό. Θέλουμε όλοι να είναι υγιής και δυνατός και να επιστρέψει στην κορυφή και τους τίτλους”.

 

 

To Top