Μίνιτς: “Δεν θα μας πάρει κανείς την ελπίδα”

Ο Μίλαν Μίνιτς υπογράμμισε ότι ο Άρης δύσκολα μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ουδείς μπορεί να του στερήσει την ελπίδα για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως “είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε στον τελικό κυπέλλου. Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, μόνο νίκες μετρούν. Με ένα παιχνίδι κερδίζεις πολλά και χάνεις πολλά. Ο Άρης άρχισε αυτόν τον δρόμο με τον Βαγγέλη Αγγέλου, με βοήθεια από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση και βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Παίζουμε με μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με όνομα και αποτελέσματα, που έχει κάνει καλή πορεία στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Εμείς δεν μπορούμε να τους απειλήσουμε, αλλά κανένας δεν θα πάρει από μας την ελπίδα. Την έχουμε και δεν θα την αφήσουμε σε κανέναν. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά” και πρόσθεσε: “Ο Παναθηναϊκός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, έχει και τον… Αλβέρτη. Εμείς έχουμε ενέργεια και μέσα από τη δουλειά θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο με το ρόστερ που έχουμε…”, ενώ για το θέμα του κόσμου και της απουσίας οπαδών είπε πως “δεν υπάρχει μπάσκετ χωρίς κόσμο!”, αν και δέχθηκε την παρέμβαση του Πεδουλάκη πως “ούτε κόσμος του Παναθηναϊκού θα υπάρχει και πλήττεται ο Παναθηναϊκός γιατί έχει πολλούς υποστηρικτές στο Ηράκλειο”. Ότι να’ ναι από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού…

 

To Top