Ασημακόπουλος: “Υπερβάλλαμε εαυτούς φέτος, καλύτερη αναγνώριση το χειροκρότημα του κόσμου”

Θετικό πρόσημο στη φετινή χρονιά έβαλε ο Αντώνης Ασημακόπουλος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό. Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε ότι οι κίτρινοι υπερέβαλαν εαυτούς και ευχαρίστησε διοίκηση, προπονητή κόσμο, κάνοντας ειδική αναφορά στον τελευταίο.

Ο 38χρονος παίκτης δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: «Για το παιχνίδι και τη σειρά δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είναι τεράστια η διαφορά, δεν τρέφαμε αυταπάτες. Αυτό που θέλαμε ήταν να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο τηρουμένων των αναλογιών και της φετινής χρονιάς. Ξέραμε ότι είναι μια μεταβατική περίοδος βασισμένη σε πολλές δυσκολίες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό με νέα παιδιά στην ομάδα που πήραν ευκαιρίες και μέσα από την παρουσία τους προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φέτος. Κάναμε την υπέρβαση με την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και εξασφαλίσαμε την είσοδο μας στα πλέι οφ. Μας πλήγωσε η ήττα από τον Κολοσσό αλλά με βάση τις συνθήκες που επικράτησαν υπερβάλλαμε εαυτούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, ξέρουμε τα ζόρια που αντιμετωπίζει, ευχαριστούμε τον προπονητή που ήρθε σαν «ουρανοκατέβατος» στην ομάδα, όχι με βάση την αξία του αλλά με βάση την χρονική στιγμή που ανέλαβε την ομάδα. Μας βοήθησε και μας έμαθε πράγματα. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο. Το ζεστό χειροκρότημα του στο τέλος αποτελεί αναγνώριση της φετινής προσπάθειας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Τον ευχαριστούμε πολύ”.

Ερωτηθείς για το ποιες ήταν οι δυσκολίες δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, παραπέμποντας στη διοίκηση: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις δυσκολίες. Απ’ ότι ξέρω η διοίκηση θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα μιλήσει και γι’ αυτό. Λίγο-πολύ τις γνωρίζετε».

To Top