Ασλανίδης: “Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, μένει να το δείξει στο γήπεδο”

Οι παίκτες του Άρη έχουν ψυχικά αποθέματα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις, για να βγάλουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ασλανίδης.

Ο 24χρονος παίκτης μίλησε στο “novasports.gr” τονίζοντας πως “ήμασταν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν όχι όλη, χειρότεροι από τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι, είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις. Νομίζω ότι σταθήκαμε τυχεροί και καταφέραμε, αφού ισοφαρίσαμε, να κρατήσουμε το σκορ” και πρόσθεσε: “Έχουμε ψυχικά αποθέματα, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να βγάλουμε εντός γηπέδου, αυτά που μπορούμε. Με την ΑΕΚ ήμασταν τυχεροί, όμως δεν θα συμβαίνει πάντα αυτό. Επομένως χρειάζεται δουλειά”.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα που έρχεται τόνισε πως “δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, όμως θεωρώ πως αν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα της χρονιάς. Σιγά-σιγά, είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, γιατί αυτή η ομάδα έχει ταλέντο. Δεν μένει, λοιπόν, αυτό το ταλέντο να το δείξουμε στο γήπεδο, συνδυάζοντάς το με τα ανάλογα αποτελέσματα”.

 

To Top