ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αστάνα: Οι παίκτες που ξεχωρίζουν και η χρηματιστηριακή τους αξία (photos)

Με την βοήθεια του transfermarkt, ας ρίξουμε μία ματιά στους ποδοσφαιριστές της Αστάνα, την πρώτη ευρωπαϊκή αντίπαλο του Άρη για φέτος, στην νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, το Conference League.

Τερματοφύλακες-Αμυντικοί:

Ο έμπειρος Καζάκος γκολκίπερ, Ντιμίτρι Νεπογκόντοβ, είναι αυτός που ξεχωρίζει με χρηματιστηριακή αξία την δεδομένη χρονική στιγμή τις 500.000 ευρώ. Όσον αφορά τους αμυντικούς, ο αρχηγός της ομάδας (δεξί μπακ), Αμπζάλ Μπεισεμπέκοβ, κάνει την διαφορά, καθώς είναι από τους λίγους παίκτες του ρόστερ, που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.

Στα χαφ, ο επίσης Καζάκος αμυντικός μέσος, Ισλάμπεκ Κουάτ, με 1.000.000 ευρώ, είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Αστάνα, με τον Βαλερί Τσουπέρκα να τον πλησιάζει με 800.000 ευρώ.

Στην επίθεση, υπάρχουν τέσσερις παίκτες που έχουν περάσει το φράγμα του 1 εκ. ευρώ. Ο Καζάκος αριστερός εξτρέμ, Μουρταζάεβ, ο δεξιός εξτρέμ, Μπαρσεγκιάν με 2.500.000 είναι στην κορυφή της λίστας! Ο επιθετικός Αιμπέτοβ, θα επιστρέψει στην ομάδα που έχει τα δικαίωματά του στις 30 Ιουνίου, καθώς ήταν δανεικός από την Κρίλια.

Το TOP-10:

 

To Top