Αστέρας, όπως λέμε… αστειότητες

Μέχρι… χθες μπορεί να έχουν υποβιβαστεί δυο-τρεις φορές, αλλά πάντα η «αγκαλιά» της διαπλεγμένης Σούπερ λίγκα παραμένει ανοιχτή. Πού να χάσουν παράγοντες τύπου Μποροβήλου. Στη συνείδηση του απλού φίλαθλου όμως η αξιοπρέπεια του Αστέρα Τρίπολης έχει ήδη υποβιβαστεί προ πολλού…

Σε τι αναφερόμαστε; Στην ανακίνηση θέματος προπονητή στον… Άρη για μια ακόμη φορά, με επίκεντρο στην προκειμένη περίπτωση την… Τρίπολη.

Το αθλητικό σάιτ της πόλης, «arcadia sports», το οποίο είναι καλά πληροφορημένο σε ότι αφορά το… διοικητικό ρεπορτάζ της ομάδας, θέτει θέμα Σάκη Τσιώλη για την ομάδα του Αστέρα.

«Αν ο Άρης αποφασίσει διαζύγιο, τότε η προοπτική συνεργασίας με τον Τσιώλη δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, κάτι που αποδείχθηκε και πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Αστέρας ήθελε τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, αλλά και το γιό του για το αριστερό άκρο της άμυνας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι μέχρι χθες… υποβιβασμένοι δεν σταματούν τις αστειότητες, θέλοντας προφανώς να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους από τα όσα αρνητικά αναπαράγει εδώ και μήνες η ομάδα της Πελοποννήσου, χωρίς την παραδειγματική της τιμωρία.

Αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων τους ευσεβείς… πόθους της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης…

To Top