«Καμπανάκι» στους παίκτες από τον κόσμο

Αυστηρότητα από τη διοίκηση της ΠΑΕ απέναντι σε όποιον και ό,τι δημιουργεί πρόβλημα, αλλά και αλλαγή νοοτροπίας των παικτών μέσα στο γήπεδο, εισηγούνται οι φίλαθλοι του Άρη μέσω της δημοσκόπησης του PRESSARIS, προκειμένου να βγει η ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

 Συνολικά 301 επισκέπτες του ιστότοπου κατέθεσαν την άποψή τους στο ερώτημα «Τι χρειάζεται κυρίως ο Άρης για να βγει από την αγωνιστική κρίση;», με την συντριπτική πλειοψηφία (75%) να επιλέγει τις δύο παραπάνω προτεινόμενες λύσεις.
 
Πιο αναλυτικά, ένα ποσοστό 40% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει «Να πάρει δραστικές αποφάσεις η διοίκηση απέναντι σε όποιον και ό,τι δημιουργεί πρόβλημα», θεωρώντας ότι οι διοικούντες της ΠΑΕ οφείλουν να φανούν πιο σκληροί, εφόσον οι καταστάσεις απαιτήσουν κάτι τέτοιο.
 
Εξίσου μεγάλη μερίδα του κόσμου που ψήφισε (35%), θεωρεί ευθέως υπεύθυνους τους παίκτες της ομάδας, ζητώντας να αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά και να αρχίσουν να δικαιώνουν τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν. Αυτό δείχνει η ψήφος τους υπέρ της απάντησης «Να αλλάξει η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο», με την ελπίδα ασφαλώς ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί αύριο κιόλας, στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.
 
Εξάλλου, το 1/6 των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση έχει παράπονα από τον Σάκη Τσιώλη, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν πρέπει να επιμείνει σε παίκτες και τακτικές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, η απάντηση «Να κάνει διαφορετικές επιλογές προσώπων και τακτικής ο Τσιώλης» συγκέντρωσε το 17% των ψήφων.
 
Αισθητά μικρότερα ποσοστά συγκέντρωσαν οι δύο υπόλοιπες πιθανές απαντήσεις που είχε θέσει το PRESSARIS. Οι οπαδοί της ομάδας δεν θεωρούν ότι έχουν οι… ίδιοι τη λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού μόνο 5% εξ αυτών τάχθηκαν υπέρ της επιλογής «Να στηρίξει περισσότερο ο κόσμος την ομάδα και να γεμίζει το ‘Κλεάνθης Βικελίδης’».

Είναι σαφές ότι η απογοήτευσή τους για τα άσχημα αποτελέσματα, τους κάνει να πιστεύουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τους «ζεστάνουν» με τις εμφανίσεις τους και να τους «κερδίσουν», προκειμένου αυτοί να γεμίσουν ξανά τις εξέδρες του γηπέδου.
 

Τέλος, ένα ποσοστό 3% ψήφισε «Να προσέξουν οι παίκτες την εξωγηπεδική ζωή τους», με την συντριπτική πλειοψηφία να θεωρεί ότι δεν είναι αυτό το πρωτεύον ζήτημα στον Άρη, προκειμένου να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών…

To Top