Η μάχη της Κρήτης έχει ιδιαιτερότητες

Τα παιχνίδια του Άρη κόντρα στον Εργοτέλη έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες και συμπτώσεις. Το PRESSARIS επισήμανε τρεις από αυτές…

1. Ένταση και αποβολές: Σε δεκατέσσερα παιχνίδια υπήρξαν έξι αποβολές παικτών, συμπεριλαμβανομένων και των τριών του Νίκου Καραγεωργίου από τον πάγκο των Κρητικών.

2. Κρήτη και ΠΑΟΚ: Ένα στοιχείο που συνδέει το περυσινό παιχνίδι με το φετινό είναι ότι και τότε (5η αγωνιστική) ο Άρης την επόμενη βδομάδα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, αφού οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν πρώτα εκτός του Εργοτέλη κι έπειτα εντός έδρας τον Άρη. Μένει να δούμε πλέον αν ο Άρης θα κάνει το ίδιο με πέρυσι. Όταν δηλαδή κέρδισε με 1-0 στις καθυστερήσεις τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τέρμα του Τσέζαρεκ και στη συνέχεια πήρε το διπλό στην έδρα του αιώνιου αντίπαλου.

3. Η παράδοση του… άτυχου Ντάνιελ: Μεγάλη παράδοση κόντρα στον Εργοτέλη έχει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο άτυχος Κροάτης, ο οποίος θα απουσιάσει αύριο λόγω τραυματισμού έχει σκοράρει επτά φορές κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου (με τις φανέλες των Αιγάλεω, Αστέρα Τρίπολης και Άρη κατά σειρά), ενώ έχει πετύχει και χατ τρικ απέναντί της φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

To Top