Ασταμάτητο το «τρένο» των γυναικών! «Πεντάρα» με τον Θεσπρωτό και «10 στα 10»!

Με το ευρύ σκορ 5-1 (!) κέρδισαν οι γυναίκες του Άρη την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας στο «Κλεάνθης Βικελιδης» και έτσι τα κορίτσια του Ηλία Σαλαμανή διατήρησαν το φετινό τους αήττητο, μετρώντας 10 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Συνεπώς, η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια φαντάζει όλο και πιο κοντά για τις «κιτρινόμαυρες».

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Κηπουρού, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό της αντίπαλης ομάδας και με αυτογκόλ έγινε το 1-0.

Επίσης, στο 20′ η Μίχου με όμορφο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα της, ενώ στο 38΄ ο δείκτης της διαφοράς ανέβηκε στο 3-0, μετά από άπιαστο σουτ της Παράσχου έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ δύο λεπτά αφότου ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, τα κορίτσια του Σαλαμανή «πυροβόλησαν» και πάλι, αυτή τη φορά με την Γρηγοριάδου μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από μπέρδεμα της αντίπαλης άμυνας και έγινε το 4-0.

Επιπλέον, στο 55΄ η Παράσχου, μετά από κόρνερ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έγινε το 5-0, ενώ  ο Θεσπρωτός το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στο 86΄ σε 5-1.

To Top