Ασφάλιση και για τους Νέους όπου κλήθηκαν δυο παίκτες του Άρη

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η ίδια εταιρεία που ασφαλίζει τους διεθνείς με την Ανδρών, ασφαλίζει και τους παίκτες της ομάδας Νέων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχουν κληθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές πως υπάρχει πλήρης ασφάλιση και για τους παίκτες που έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης (8-20 Ιουλίου) εξέδωσε η ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει τα ασφαλιστήρια απειλώντας να μην επιτρέψει στους διεθνείς της να ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες αν δεν τα πάρει και δεν καλυφθεί από τους όρους της. Μάλιστα σήμερα είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Νέων οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου.

Μάλιστα η ομοσπονδία καλεί όποιον επιθυμεί να περάσει από τα γραφεία της ΕΟΚ για να δει τα ασφαλιστήρια.

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι υπάρχει σε ισχύ ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους παίκτες που έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης.

Την ασφάλιση των παικτών έχει αναλάβει η εταιρία Arch, η οποία ασφαλίζει και τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες καλύψεις. Τα συμβόλαια υπάρχουν στα γραφεία της ΕΟΚ και όποιος άμεσα ενδιαφερόμενος επιθυμεί, μπορεί να έρθει και να τα δει», αναφέρει η ανακοίνωση.

To Top