ΑΣ Άρης: «4.000 μέλη και συνεχίζουμε»

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε πως συμπλήρωσε 4.000 ενεργά και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και… έπεται συνέχεια!

Η ανακοίνωση: “Ο ΑΣ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα ενεργά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου έφτασαν τα 4.000.

Όταν, τον Δεκέμβριο του 2019, ο Α.Σ. ξεκινούσε το εγχείρημα της προσέλκυσης του κόσμου του ΑΡΗ στο σύλλογο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Η προσπάθεια άρχισε με ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά η πανδημία του Covid-19 και το πρώτο lockdown απείλησαν να βάλουν «φρένο». Κι όμως…

Ο κόσμος απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν τον εμποδίζει τίποτα από το να βρίσκεται κοντά στην ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ. Οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνεχίστηκαν κατά ριπάς. Ακολούθησε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και το νέο lockdown. Ούτε αυτό «φρέναρε» την προσπάθεια. Όταν μιλάμε για τον κόσμο του ΑΡΗ, μιλάμε για ένα ποτάμι, το οποίο όταν ξεκινήσει την πορεία του, δε γυρίζει πίσω…

Έτσι, 14 μήνες μετά, οι οποίοι στην ουσία ήταν αρκετά λιγότεροι λόγω των lockdown, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έφτασε να μετρά 4.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη, από τα λιγότερα των 100 που είχε όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Ήδη ο σύλλογός μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους στην Ελλάδα σε ποσότητα μελών.

Όλη αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να έρθει εις πέρας, αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος που να ασχολείται νυχθημερόν μ’ αυτό το εγχείρημα. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, γυρίζει αδιάκοπα κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, εγγράφοντας μαζικά στη «μάνα» του συλλόγου φίλους του ΑΡΗ από παντού. Γρήγορα η προσπάθεια ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα.

Και επειδή ο ΑΡΗΣ είναι παντού, ταβάνι σ’ αυτό το εγχείρημα δεν υπάρχει. Αφού ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση, καλούμε όλους τους φίλους του ΑΡΗ να εγγραφούν στον Α.Σ. Όσο αυξάνονται τα μέλη, αυξάνεται και η δυναμική του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Από τη συστράτευση σε μία δύσκολη και κρίσιμη εποχή, μέχρι τη μαζική παρουσία στις γενικές συνελεύσεις, οι οποίες καθορίζουν τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ.

Η προσπάθεια, λοιπόν, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Για να εγγραφείτε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 15:00, με τον Χρήστο Βλάχο, στο τηλέφωνο 2310 326619.

Ήδη πετύχαμε πολλά. Μπορούμε, όμως, να πετύχουμε πολλά περισσότερα και τα 4.000 μέλη να πολλαπλασιαστούν. Η αγκαλιά του ΑΡΗ, μας χωρά όλους. Όλοι, λοιπόν, μέλη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ!”.

To Top