Ατζέντης Ιντέγε: «Δεν υπάρχει επαφή με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο ατζέντης του Μπράουν Ιντέγε, διέψευσε οποιαδήποτε επαφή του Νιγηριανού επιθετικού με την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως επικεντρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα “Haberturk” παρουσίασε τον φορ του Άρη,  ως τον βασικό υποψήφιο αντικαταστάστη του Βεντάτ Μουρίκι στην Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήρθε σε επαφή με τον Νιγηριανό στράικερ, ο οποίος ζήτησε συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ. H Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει να πέσουν οι απαιτήσεις του.

Ο ατζέντης του Ιντέγε, Hootan Ahmadi, διέψευσε μέσω του Sport.24.gr το δημοσίευμα της γείτονος χώρας: “Όχι, είναι εντελώς ψευδές, δεν έχουν έρθει σε επαφή”.

Όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Άρη και σε ποια ομάδα θα τον βρει η επόμενη σεζόν, ο Ahmadi τόνισε ότι αρχικά θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο τοπίο γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου: “Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο Ιντέγε επέστρεψε μόλις στις προπονήσεις και κανένα πρωτάθλημα δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο”.

To Top