Η πρώτη ανάρτηση του Ροναλντίνιο μετά τη φυλάκισή του! (video)

Ο Ροναλντίνιο έκανε post στα social media που διατηρεί, για πρώτη φορά μετά τις 3 Μαρτίου, λίγες μέρες δηλαδή πριν φυλακιστεί στην Παραγουάη. Ο Βραζιλιάνος έστειλε ευχές στον Σαουδάραβα Turki AlSheikh.

Από τις 3 Μαρτίου μέχρι την Πέμπτη (21/5), ο Ροναλντίνιο δεν είχε ανεβάσει απολύτως τίποτα στα social media που διατηρεί. Βλέπετε, πέρασε πολύ δύσκολο διάστημα ο Βραζιλιάνος, ο οποίος φυλακίστηκε στην Παραγουάη, επειδή επιχείρησε να μπει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Ο 40χρονος, λοιπόν, που παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ασουνσιόν, ανέβασε την Πέμπτη (21/5) video, μέσω του οποίου θέλησε να στείλει ευχές στον Sheikh Turki. Πρόκειται για τον πανίσχυρο Σαουδάραβα, ιδιοκτήτη της ισπανικής Αλμερίας και πρώην ιδιοκτήτη των Pyramids, αιγυπτιακού κλαμπ που κατά τη θητεία του είχε αποκτήσει αρκετούς Βραζιλιάνους παίκτες.

Ο Sheikh Turki, λοιπόν, θα έδινε αγώνα στο FIFA 20 με τον πρώην πρόεδρο της Al-Nasr, Saud Al-Suwailem, και θα μοίραζαν 1,5 εκατ. δολάρια σε οικογένειες της Ασίας που το έχουν ανάγκη.

“Sheikh Turki, καλή τύχη και χρησιμοποίησε τις μαγικές σου ντρίμπλες” ανέφερε  Ρόνι!

 

To Top