Ατλέτικο: Οι οπαδοί απαίτησαν την παραμονή του Γκοντίν μέσω… διαμαρτυρίας (video)

Την ώρα που ο Ντιέγκο Γκοντίν μοιάζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Ατλέτικο για να υπογράψει στην Ίντερ, οι φίλοι των “ροχιμπλάνκος” δείχνουν με κάθε τρόπο πως δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον Ουρουγουανό στόπερ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά τον Φερνάντο Τόρες και τον Γκάμπι που αποχώρησαν ελέω της πολιτικής της Ατλέτικο Μαδρίτης να μην προσφέρει διετή συμβόλαια σε παίκτες άνω των 30 ετών, τώρα φαίνεται πως είναι η σειρά του Ντιέγκο Γκοντίν να αποχωριστεί τα ερυθρόλευκα.

Η διοίκηση της “Ατλέτι” τού προσφέρει μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, με τον ίδιο όμως να μην το δέχεται και τα ρεπορτάζ να θέλουν την Ίντερ ως το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, προσφέροντάς του το συμβόλαιο που θελει (διετές με οψιόν για τρίτο χρόνο) με ετήσιες αποδοχές ύψους 5.500.000 ευρώ.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ντιέγκο Σιμεόνε που εναντιώνεται στην αποχώρηση του Γκοντίν και πιέζει τη διοίκηση των “ροχιμπλάνκος” να τον κρατήσει αλλά και οι οπαδοί, με τους φίλους της Ατλέτικο να συγκεντρώνονται έξω από το “Wanda Metropolitano” πριν την έναρξη του αγώνα με την Λεβάντε και να ζητούν με τραγούδια και συνθήματα την παραμονή του.

“Η καριέρα του Γκοντίν σε αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν εντυπωσιακή και είναι ομόφωνη η άποψη ότι πρέπει να ποντάρουμε στη συνέχεια. Θέλουμε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκοντίν.

Επειδή είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας, η σημαία μας. Ο Γκοντίν δεν μπορεί να φύγει επειδή απλά είναι ένας από εμάς”, αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το γκρουπ οπαδών της Ατλέτικο “Union de Penas”.

To Top