Ατλέτικο: Σφήνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ράκιτιτς

Ο Ιβάν Ράκιτιτς έχει τεθεί προς πώληση από την Μπαρτσελόνα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι πρόθυμη να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Το μέλλον του Ιβάν Ράκιτιτς μοιάζει προδιαγεγραμμένο τους τελευταίους μήνες, αφού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021).

Ήδη από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, οι μπλαουγκράνα έδειξαν τις προθέσεις τους για τον έμπειρο μέσο, προσφέροντάς τον ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Γιουβέντους για χάρη του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Αυτό που δεν έγινε τον χειμώνα αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να εμφανίζεται πρόθυμη να ικανοποιήσει τα “θέλω” της Μπαρτσελόνα για να τον εντάξει το δυναμικό της.

Οι κολτσονέρος φέρονται να είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των 20.000.000 ευρώ για να τον πάρουν στην ισπανική πρωτεύουσα, μπαίνοντας σφήνα στο -ήδη δηλωμένο- ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον παίκτη.

Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν αυτοί που αναφέρονταν στον Τύπο ως η ομάδα που έχει εκφράσει πιο έντονα από κάθε άλλη ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Πλέον όμως, απέκτησαν έναν ισχυρό ανταγωνιστή για τον Ιβάν Ράκιτιτς.

To Top