ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η στάση του Άρη για Φέτφα-Σάσα, οι προτάσεις για πωλήσεις και οι ανανεώσεις τους…

Δύο από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Άρη την δεδομένη χρονική περίοδο είναι οι Λούκας Σάσα και Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν μία εξαιρετική σεζόν και είδαν τις τιμές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να είναι πάρα πολύ ψηλά (εκτιμώμενη αξία κοντά στο 1.000.000 ευρώ), ενώ έχει υπάρξει έντονο το ενδιαφέρον και για τους δυο από ομάδες του εξωτερικού.

Με τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021, ο Άρης καλείται να αποφύγει καταστάσεις ανάλογες σαν αυτές που δημιουργήθηκαν με τον Φραν Βέλεθ. Θα είναι τέτοια η ζήτηση αυτών των παικτών που είναι προτιμότερο για τους “κιτρινόμαυρους” να λάβουν από νωρίς τις τελικές τους αποφάσεις. Ανανέωση δηλαδή των συμβολαίων τους ή πώληση κάποιων εκ των δύο ή και των δύο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εννοείται πως ο Άρης δεν έχει βάλει “πωλητήριο” σε κανέναν, όμως θεωρείται βέβαιο πως προτάσεις θα φτάσουν, όπως έφτασαν και τον περασμένο Δεκέμβριο και τις οποίες οι “κιτρινόμαυροι” αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές απέρριψαν.

Οι ιθύνοντες του Άρη θα πρέπει να έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους, μόλις όλα όσα έχουν προκύψει με τον κορωνοϊό ξεπεραστούν, να συζητήσουν με τους δύο ποδοσφαιριστές και να αποφασίσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ανανέωση των συμβολαίων τους ή όχι. Δεν νοείται να μην κερδίσει οικονομικά από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές η ομάδα, όπως έγινε στην περίπτωση του Φραν Βέλεθ ή οποιοδήποτε άλλου που ενδεχομένως αποχωρήσει το καλοκαίρι γιατί θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Άρη και δεν θα δεχθεί να παραμείνει στην ομάδα.

Στην κατηγορία των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας ανήκει και ο Λίντσεϊ Ροζ που επίσης φέτος πραγματοποίησε μία φοβερή χρονιά, με την ειδοποιό διαφορά πως το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Και για τον ίδιο έφτασαν και ενδεχομένως να φτάσουν και το καλοκαίρι προτάσεις…

Υπενθυμίζουμε, πως η ρήτρα για τον Λούκας Σάσα αγγίζει το 1.000.000 ευρώ για ομάδα από την Ελλάδα και τα 600.000 ευρώ για σύλλογο από το εξωτερικό. Σε… επταψήφιο επίπεδο και η ρήτρα του Άρη για τον Γιάννη Φετφατζίδη!

 

To Top