ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τους Γκάμα-Ματίγια ακολουθεί ο Κόρχουτ!

Στα χέρια τους έχουν εδώ και λίγες μέρες τις τελικές προτάσεις από την πλευρά του Άρη οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια, με τον Μιχάι Κόρχουτ να ακολουθεί.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί -αν δεν έχει ήδη συμβεί- και με τον Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος συζητά εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”. Η κατάθεση τελικής πρότασης είναι καθαρά τυπικό θέμα, καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του, όσο και ο ίδιος ο Άρης, γνωρίζουν ο ένας τα “θέλω” του άλλου.

Όπως ακριβώς έγινε στις περιπτώσεις των Γκάμα-Ματίγια, έτσι και στην περίπτωση του Ούγγρου αμυντικού το συμβόλαιο που έχει προταθεί είναι χρονικής διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Η μοναδική διαφορά που παρατηρείται με τον διεθνή Μαγυάρο ποδοσφαιριστή είναι στο οικονομικό, καθώς το 1+1 τον βρίσκει εν μέρει σύμφωνο, αναγνωρίζοντας και ο ίδιος το πόσο άλλαξαν πλέον τα δεδομένα εξαιτίας του… κορωνοϊού.

Ωστόσο, η διαφορά είναι τέτοια που με μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα θα γεφυρωθεί και έτσι οι δύο πλευρές αναμένεται να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Άλλωστε, ο Μιχάι Κόρχουτ είχε ως προτεραιότητά του εδώ και καιρό τον Άρη, ακόμα και όταν φημολογήθηκε έντονα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο ο ίδιος χθες με δηλώσεις του στην πατρίδα του, διέψευσε.

To Top