ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ανάγκες της άμυνας για ενίσχυση και οι προτεραιότητες του Άρη

Στον Άρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν το “παζλ” της επόμενης σεζόν σε ότι αφορά το ρόστερ, λαμβάνοντας αρχικά τις αποφάσεις για τις κινήσεις που θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μόλις τους επιτραπεί από FIFA και… κορωνοϊό.

Αρχικά, το βάρος θα πέσει στην άμυνα, καθώς έχει παρθεί η απόφαση να παραμείνει ως έχει (χωρίς φυσικά τον Φραν Βέλεθ) αλλά να ενισχυθεί σημαντικά.

Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Δεληζήσης μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο Σούντγκρεν μέχρι το 2022 με τα συμβόλαια των Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ και Ούγκο Σόουζα να ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου. Oι δύο πρώτοι είναι είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΠΑΕ Άρης για ανανέωση εδώ και αρκετό καιρό.

Όσον αφορά την ενίσχυση; Είναι σχεδόν βέβαιο πως ακόμα κι αν παραμείνουν όσοι υπολογίζονται για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ο Άρης θα χρειαστεί έναν παίκτη σε κάθε θέση!

Αρχικά, ως προτεραιότητα κρίνεται ο αντικαταστάτης του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας του Άρη. Ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να βρεθεί και ένα αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει και ως αριστερό στόπερ, καθώς γι αυτή την θέση υπάρχει μόνο ο Δεληζήσης.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ, είναι ανοιχτό το θέμα παραμονής του Κουέστα στην ομάδα, ενώ για το δεξί άκρο υπάρχει ο Σούντγκρεν με συμβόλαιο και ο Ροζ που έπαιξε φέτος στην θέση αυτή και αντεπεξήλθε στο έπακρο.

 

 

 

To Top