ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατλαμάζογλου: “Τι ζητάει ο Ταυλαρίδης, τι έγινε με την αδειοδότηση”

Για την προσφυγή που κατέθεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης κατά του Άρη μίλησε ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου.

Τα όσα υποστήριξε μιλώντας στο “Μετρόπολις”:

Για την προσφυγή Ταυλαρίδη, ο οποίος ζητά από τον Άρη 150 χιλιάδες ευρώ: «Δεν συναντήθηκα με τον Καρυπίδη να το συζητήσουμε. Θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες ημέρες και εκτιμώ πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Τα χρήματα που ζητά ο Ταυλαρίδης αφορούν δεδουλευμένα και τα υπόλοιπα χρήματα που αντιστοιχούν ως τη λήξη του συμβολαίου».

Για το αν είναι ηθικά σωστό για τον οποιονδήποτε παίκτη να διεκδικεί χρήματα που δεν έχει δουλέψει: «Από την άλλη, είναι fair να μη σε πληρώνει η ομάδα τα χρήματα που έχεις δουλέψει; Όλες οι υποθέσεις έχουν μια αφετηρία. Στην περίπτωση Ταυλαρίδη, η αφετηρία της προσφυγής είναι ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Άρη. Πήρε μόνο μια προκαταβολή στις 2/2 και έκτοτε δεν έχει πληρωθεί. Ο Ταυλαρίδης για την παρουσία του στον Άρη πήρε δέκα χιλιάδες ευρώ και δεν ξέρω αν πήρε και κάποια άλλα χρήματα. Γιατί όταν ένας παίκτης ασκεί ένα νόμιμο δικαίωμά του λέμε ότι τίθεται απέναντι στην ομάδα του ή ότι είναι unfair; Δεν στέκομαι μόνο στον Ταυλαρίδη. Τόσοι παίκτες αγωνίζονται σε ομάδες Super League και Football League και αγκομαχούν να πάρουν τα χρήματά τους. Η εμπειρία μου από την ενασχόλησή μου με προσφυγές μου δίδαξε ότι οι ομάδες θεωρούν unfair ό,τι δεν τους συμφέρει και όταν τους συμφέρει αντιστρέφουν τα επιχειρήματα και τα προβάλλουν διαφορετικά».

Για τους λόγους που ο Άρης πήρε άδεια για Football League και όχι για Super League: «Δεν ασχολήθηκα εγώ με το θέμα της αδειοδότησης του Άρη. Γνωρίζω, όμως, ότι όταν υποβάλλεις τα έγγραφα δηλώνεις και την κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Super League ή Football League. Εξ όσων γνωρίζω ο Άρης έκανε αίτηση μόνο για Football League και όχι για Super League. Ακόμη και να κατέθεσε, όμως, οι προϋποθέσεις είναι διαφορετικές».

To Top