Ατομικό για τρεις, παρών ο Λιόλιος

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο η ομάδα αναχωρεί για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με την υπόλοιπη ομάδα δεν προπονήθηκαν οι Λιόνης, Κουσίδης και Σταυρόπουλος που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Λιόνης δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ για τον Σταυρόπουλο θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του την Δευτέρα. Όσον αναφορά τον Κουσίδη θα μείνει -κατα πάσα πιθανότατα- στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα ταξιδέψει για Βουλγαρία τις επόμενες μέρες.

Οι δοκιμές παικτών από πλευράς Δημήτρη Καλαϊτζίδη συνεχίζονται, καθώς σήμερα στην προπόνηση του Άρη έδωσε το “παρών” ο Νίκος Λιόλιος. Ο νεαρός αμυτνικός ευελπιστεί να πείσει στο Πράβες τον 57χρονο τεχνικό ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του Άρη.

Από τους τρεις που δοκιμάζονταν το τελευταίο διάστημα σήμερα απουσίαζε ο Ιταλός Μενεκάλι που πιθανότατα δεν θα αποκτηθεί απο τον Άρη. Αντίθετα, το “παρών” έδωσε ο νεαρός πορτιέρο Μπαϊμάκης, παρότι δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Γκελή, ο 19χρονος τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του (θλάση στον τετρακέφαλο) και είναι έτοιμος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

To Top