ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατομικό ο Βαλεριάνος, αύριο η αποστολή για Λεβαδειακό

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.00) κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Γιώργο Βαλεριάνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/09, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας. Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Ο Γιώργος Βαλεριάνος ακολούθησε –προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Να σημειωθεί ότι η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες το απόγευμα ο 26χρονος πλάγιος αμυντικός ήταν «καθαρή».

To Top