Ατομικό προληπτικά ο Τριανταφυλλάκος, επέστρεψε ο Διούδης

Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια (20/10, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (θλάση στον δικέφαλο) –για καθαρά προληπτικούς λόγους- ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στο αντίποδα, ο Άντι Ρένια προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), όπως και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων (ο Ηλίας Σταυρόπουλος, που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Νέων, θα προπονηθεί αύριο το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα).

Να θυμίσουμε ότι στον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος –ως γνωστόν- αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top