Συνεδριάζει το δ.σ. της ΚΜΑ για το πόρισμα! Στις 4 Νοεμβρίου η παραλαβή του

Οι πληροφορίες του PRESSARIS σχετικά με την πιθανότητα παράτασης στην παραλαβή του πορίσματος από την εταιρία ΝΕΧΙΑ στην Κοινωνία Μελών σχετικά με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνονται, αν και όλα έδειχναν ότι οι διαδικασίες θα δρομολογούνταν από σήμερα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Το πόρισμα είναι έτοιμο και δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα. Θα παραδοθεί στην ΚΜΑ τελικά στις 4 Νοεμβρίου, κι αφού θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι τυπικές και γραφειοκρατικές λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Με φόντο πάντα την εκδίκαση της υπόθεσης για την πλήρη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και τις λεπτές ισορροπίες στις οποίες βαδίζει ο σύλλογος, έγινε μια σειρά συζητήσεων και επαφών το τελευταίο 48ωρο, που κατέληξαν στην απόφαση να πάρει παράταση η παράδοση του περιβόητου πορίσματος από την ΝΕΧΙΑ προκειμένου να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στην εξυγίανση του Άρη μέσα από την συγκεκριμένη υπαγωγή.

Ο στόχος διπλός: από τη μια να προχωρήσει ομαλά η ένταξη των κίτρινων στο άρθρο 99 και από την άλλη, να διασφαλιστεί ότι θα αποδοθούν ευθύνες, εφόσον προκύπτουν σε όσους προκάλεσαν την δεινή οικονομική θέση του συλλόγου σήμερα.

Το απόγευμα στις 6 θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να επικυρωθεί η παράταση παράδοσης-παραλαβής και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες για την εξόφληση της οφειλής προς την ΝΕΧΙΑ (16.000 ευρώ).

To Top