Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Μπαένα

Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα έγινε πλέον ο Ραούλ Μπαένα, καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Ισπανού χαφ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ραούλ Μπαένα(Raul Baena)!
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος διαθέτει εξαιρετικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις στη Λα Λίγκα με την Εσπανιόλ, τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Γρανάδα έχοντας υπάρξει αρχηγός και αγωνιστεί σε συνολικά 157 παιχνίδια με 5 γκολ και 4 ασίστ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας με τελευταίο πέρασμά του από την Αυστραλία και την Μελβούρνη όπου αγωνίστηκε 19 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λίγκ.
Ο Μπαένα μπορεί να αγωνιστεί ως εξάρι και ως οχτάρι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο 30χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε και η πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται περνώντας με μεγάλη επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ραούλ Μπαένα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είμαι σίγουρος για την επιλογή μου και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Με εντυπωσίασε η εξαιρετική οργάνωση του Ατρομήτου με το πλήρες από κάθε άποψη, προπονητικό κέντρο αλλά και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας να πετύχουν το κάτι παραπάνω.
Είμαι έτοιμος για τον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα και ανυπομονώ να τα δώσω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους και να κλείσουμε και πάλι εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».
Θα φοράει το νο. 18 στη φανέλα του.
To Top