Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ο Βέργος έδωσε το… τρίποντο στο 95′

Ο Νίκος Βέργος στο 95′ βρήκε δίχτυα και έδωσε στον Ατρόμητο τη μεγάλη νίκη στο θρίλερ του Περιστερίου με 3-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια και μια… καταδικαστική ήττα! Εντερ και Τζαβέλλας τα άλλα γκολ των γηπεδούχων, Παμλίδης και Εραμούσπε ισοφάρισαν δύο φορές για τον «Αγιαξ».

Δύο φορές ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο εξαιρετικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στα Play Out και δύο φορές οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν. Η τρίτη όμως ήταν και η… φαρμακερή για τους Γιαννιώτες καλή για τους Περιστεριώτες, με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς να επικρατεί με 3-2 αυτής του Μιχάλη Γρηγορίου, να οριστικοποιεί ουσιαστικά την παραμονή της και να βυθίζει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΣ. Ο Ατρόμητος με το τρίποντο αυτό έφτασε τον Αστέρα Τρίπολης στους 31 βαθμούς και την 1η θέση και ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην τελευταία με 18, 4 λιγότερους από τον Βόλο και την Κηφισιά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Koύντε, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Έντερ, Κούεν (55’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ (79’ Ασεβέδο), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (55’ Βρακάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (46’ Λέο Μπατίστ), Τζίνο, Τζίμας, Ριένστρα (46’ Καραχάλιος), Ροσέρο  (84’ Ντεμίρ), Παμλίδης.

 

To Top