«Τριάρα» του Παναιτωλικού στον Πανσσεραϊκό (video)

Με πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου, ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και ξεκίνησε ιδανικά τη μάχη παραμονής που θα δώσει στα playouts της Stoiximan Super League

Ο Πανσερραϊκός έκανε ευκαιρία με το «καλησπέρα». Ο Χατζηστραβός βρήκε με κάθετη στο 1ο λεπτό τον Άλεξιτς, ο οποίος έμεινε μόνος του με τον Τσάβες αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Μετά από αυτό το «σοκ», οι Αγρινιώτες άρχισαν να αποκτούν τον έλεγχο της κατοχής και να πιέζουν ώστε να απειλήσουν. Η πρώτη υποψία φάσης ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Ντίας εκτέλεσε από μακριά μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Παναιτωλικού, όμως ο Χόβαν μπλόκαρε εύκολα.
Στο 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Ο Ουάρντα μπήκε απειλητικά στην περιοχή και σούταρε με το δεξί, όμως ο Οικονόμου παρενέβη και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 18’, ο Άλεξιτς έκανε ωραία ενέργεια και πλασέ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσάβες.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε την πίεσή του και απείλησε ξανά στο 20’, όταν ο Μαυρίας έβγαλε σέντρα μετά από καλή ανάπτυξη, όμως η κεφαλιά του Τορεχόν ήταν αδύναμη. Στην επόμενη φάση, ο Καρέλης έκανε νέα κεφαλιά στην εστία, όμως ο Χόβαν μπλόκαρε.

Στο 26’, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δικαιώθηκε, με τον Νίκο Καρέλη να πατάει περιοχή από τα δεξιά και να βρίσκει τον Χουάνπι, ο οποίος έκανε ωραίο πλασέ με το αριστερό νικώντας τον Χόβαν για το 1-0 του Παναιτωλικού.
Παρόλο που ο Πανσερραϊκός βρήκε κάποια μέτρα στο γήπεδο, στο 34’ οι γηπεδούχοι ξαναχτύπησαν. Ο Ντουάρτε έκλεψε και εκτέλεσε από τα δεξιά της περιοχής, με τον Χόβαν να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τορεχόν βρήκε τον Μαυρία, ο οποίος έπιασε φοβερό μονοκόμματο σουτ και έγραψε το 2-0.
Στο 42’, οι Αγρινιώτες βρήκαν και τρίτο τέρμα με ωραία προσποίηση και εκτέλεση του Ντίας, ωστόσο αυτός είχε ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι στην προσπάθειά του και το γκολ ακυρώθηκε. Το ημίχρονο έληξε χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία.

Στο 62’, ο Ντουάρτε πάτησε περιοχή πολύ επικίνδυνα και βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει και ο πορτιέρε του Πανσερραϊκού μπλόκαρε. Στο 64’, ο Μαυρίας έκανε ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τορεχόν είχε ευκαιρία να σκοράρει, όμως το σουτ του βρήκε στα σώματα.
Λίγο αργότερα, στο 68’, μετά από κόρνερ του Ντουάρτε ο Καρέλης έπιασε ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ, με τον Χόβαν να αποκρούει εντυπωσιακά. Στην αντεπίθεση, ο Πανσερραϊκός κέρδισε κόρνερ και ο Άλεξιτς σηκώθηκε αμαρκάριστος για κεφαλιά, όμως αστόχησε.
Στο 77ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασία των Χουάνπι, Μαυρία και Ντουάρτε, ο τελευταίος έγινε κάτοχος της μπάλας σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή, όμως την έστειλε ψηλά άουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία. Στο 81’ απείλησε μετά από ώρα ο Πανσερραϊκός, με τον Χατζηστραβό να προσποιείται και να εκτελεί εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα πάνω στα σώματα.
Tελικά, με τους Αγρινιώτες να μην απειλούνται καθόλου, ο Λομόνακο έβαλε στο 90+1′ το… κερασάκι στην τούρτα. Ο Αργεντινός επιθετικός που είχε περάσει ως αλλαγή, πήρε τη σέντρα ακριβείας του Λιάβα που επίσης είχε έρθει από τον πάγκο, και με προβολή έγραψε το τελικό 3-0.

 

To Top