Ατρόμητος: Υποψήφιοι οι Παντελίδης-Ουζουνίδης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος. Η θητεία του Γιάννη Αναστασίου στην ομάδα έληξε το Σάββατο και πλέον τα μάτια όλων είναι στην επόμενη μέρα στον πάγκο του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο Περιστέρι επιθυμούν να έχουν άμεσα τον επόμενο τεχνικό, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να έχει ήδη σηκώσει μανίκια.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα σίγουρο, ακόμα και η εθνικότητα του νέου προπονητή. Από την ελληνική αγορά αν και υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι, αυτοί που φαίνεται να… κολλούν περισσότερο σε αυτό που αναζητά ο Ατρόμητος είναι δύο. Σάββας Παντελίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι τα ονόματα που θα απασχολήσουν αν προχωρήσει η ελληνική λύση.

Από το εξωτερικό τώρα, πολλοί θα σκεφτούν πως είναι ελεύθερος ο Νταμίρ Κάναντι. Τα πράγματα με τον πρώην τεχνικό της Νυρεμβέργης και τον άνθρωπο που έκανε τρομερά πράγματα για δύο χρόνια στο Περιστέρι, δεν είναι τόσο απλά. Εκτός του ότι είναι άγνωστο το κατά πόσο θα θέλει ο ίδιος να επιστρέψει, αυτή τη στιγμή έχει κάποιες ακόμα υποχρεώσεις στην Γερμανία που δεν τον αφήνουν να κοιτάξει την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Η περίπτωση του Αυστριακού, λοιπόν, μοιάζει και είναι αρκετά δύσκολη και οι πιθανότητες να υπάρξει κάτι θετικό είναι λίγες. Κάπως έτσι, από την ξένη αγορά θα αρχίσουν να εμφανίζονται υποψήφιοι προπονητές όσο περνούν οι μέρες και ξεχωρίζουν από την διοίκηση του Ατρόμητου οι επικρατέστεροι.

To Top