ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η προσπάθεια του Τόνσο και ο… Ντουάρτε

Από την μία ο Μάρτιν Τόνσο που προσπαθεί να “κερδίσει” την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μίχαελ Ένινγκ και από την άλλη ο Λερίν Ντουάρτε, που χάνει καθημερινά (όλο και περισσότερο) έδαφος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μπορεί χθες ο Λερίν Ντουάρτε, να είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο και να μην αγωνίστηκε στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά πλέον θεωρείται βέβαιο πως δεν είναι στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ, όσο η εικόνα που παρουσιάζει στις προπονήσεις δεν βελτιώνεται.

Ο Γερμανός του έδωσε τις ευκαιρίες που ήθελε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και κυρίως δεν δείχνει στην καθημερινότητα της ομάδας, να διεκδικεί και άλλες…

Σε αντίθεση με τον Mάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις και παίρνει τις ευκαιρίες του από τον Ένινγκ, που έχει συζητήσει μαζί του, εκφράζοντας ανοιχτά πως τον υπολογίζει όσο θα συνεχίσει να δείχνει την ίδια διάθεση.

Άλλωστε, υπήρξε θετικός κάθε φορά που αγωνίστηκε με τον Γερμανό στον πάγκο του Άρη και άπαντες δείχνουν ικανοποιημένοι από την βελτίωση του Αργεντινού.

To Top