Αυγενάκης σε FIFA/UEFA: «Προβληματική η λειτουργία της ΕΠΟ»

Συνάντηση στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και των ανθρώπων της FIFA και UEFA για τον αθλητικό νόμο αλλά και για θέματα “που άπτονται και των υποχρεώσεων της ΕΠΟ. Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Η συνάντηση θα γίνει παραμονές των εκλογών της ΕΠΟ.

Η απαντητική επιστολή, προς τις FIFA/UEFA, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση της από 12/05/2022 επιστολής σας, την οποία παραλάβαμε το απόγευμα της 13/05/2022, ευχαριστούμε και εμείς εσάς για τη στενή και συνεχή συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των FIFA/UEFA, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ως προς το αίτημά σας να διεξαχθεί συνάντηση εργασίας στην Αθήνα των εκπροσώπων σας, με εκπροσώπους του Υφυπουργείου, για θέματα που άπτονται των ελληνικών νόμων και των υποχρεώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητά μας για τις 30-31 Μαΐου, όπως προτείνετε.

Είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι, όπως γνωρίζετε, προκειμένου συνεργαζόμενοι να προωθούμε την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

To Top