Πόλο Ανδρών: Δεν τα κατάφερε ο Άρης που επιστρέφει στην Α2

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα πόλο του Άρη που γνώρισε νέα ήττα και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Παλαιό Φάληρο, επιστρέφοντας στην Α2.

Στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τη Β΄ φάση των πλέι-άουτ, που έγινε απόψε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με 11-8 και πέτυχε το 2-0, διασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι “κιτρινόμαυροι”, που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί, αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν 5-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη αντέδρασαν με επιμέρους σκορ 7-1 στη δεύτερη περίοδο και από κει και πέρα διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα.

Μετά τη λήξη υπήρξε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Μπάμπη Νάνο του Άρη και τον Ιπποκράτη Χαλυβόπουλο του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι αντάλλαξαν γροθιές, αποβλήθηκαν και κινδυνεύουν με “βαριά” τιμωρία.

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-7, 0-1, 2-1.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 1, Νάνος 1, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Χατζίδης, Ζιούτας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 2, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

To Top