ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυλαία στη σεζόν του Αυτοκράτορα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Διναμό (PRESSARIS, 18:00)

Στο γήπεδο όπου η Εθνική ομάδα κέρδισε την Γεωργία και εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα επιδιώξει σήμερα (18:00) ο Άρης να βάλει τις δικές του βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η σεζόν ξεκινάει σήμερα για τον Άρη με έναν αγώνα που έχει ιδιαιτερότητες, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση για την πρωταθλήτρια Γεωργίας. Ωστόσο οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιαστούν αυτοί όπως πρέπει και να βγάλουν στο παρκέ όλα όσα θέλει να δει ο Βαγγέλης Αγγέλου, κανοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Αγγέλου έχει προβλήματα, καθώς ο Λάκι Τζόουνς τραυματίστηκε στον αχίλλειο στην προχθεσινή προπόνηση και ο Γκάρι ΜακΓκι έχει έναν ερεθισμό στην περιοχή του λαγονοψοϊτη, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να βοηθήσουν σήμερα, αφού άλλωστε χθες συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα επί γεωργιανού εδάφους.

Στο “Tbilisi Sports Palace” θα υπάρχει κόσμος, όχι όπως υπήρχε στον αγώνα της Εθνικής όπου και έγινε σολντ άουτ, αλλά το θέμα για τον Άρη είναι να μείνει ανεπηρέαστος και να βγει στο παρκέ συγκεντρωμένος και πάντα με βάση και σταθερή αξία την άμυνά του.

Από εκεί θα απλοποιηθούν τα πάντα ή θα περιπλέξουν τα πάντα. Αν ο Άρης παρουσιάσει το πρόσωπο που μπορεί αμυντικά, δύσκολα θα μπορέσει να του βάλει προβλήματα η Διναμό.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι κίτρινοι να παίξουν και έξυπνα, διότι υπάρχει και ο επαναληπτικός του Παλέ σε 48 ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου.

To Top