Αυλαία στο Τσάμπιονς λιγκ, με σούπερ ντέρμπι στη Μαδρίτη‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα Champions League η σημερινή με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Σάλκε, επιδιώκοντας θετικό ποδαρικό στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Δράση και στην Αγγλία, με την Τσάμπιονσιπ, την Α’ Αγγλίας και τη Β’ Αγγλίας να… βγαίνουν στη σέντρα.

Στα σημερινά μας προγνωστικά ξεχωρίζουν με 40€ ποντάρισμα στο «σούπερ» ντέρμπι της ημέρας, ο «Άσος» της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 1.67 στην StanJames (Μονά) και το Χ2 της Άντερλεχτ με αντίπαλο τη Μίλαν που προσφέρεται σε απόδοση 2.60 στην Expekt.

Στα «Μονά» βρίσκουμε με 30€ τον «Άσσο» της Παρί με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου που παίζεται στο 1.73 στην William Hill και το «Διπλό» Draw No Bet (το dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γέοβιλ κόντρα στη Λέιτον Όριεντ που παίζεται σε απόδοση 2.05 στην StanJames. Στις «Μπόμπες» με 35€ επιλέγουμε το Χ2 της Γουόλσολ με αντίπαλο τη Στίβενεϊτζ σε απόδοση 1.99 στην Pinnacle και το Χ2 της Μόρκαμ με αντίπαλο την Μπράντφορντ σε απόδοση 2.09 στην 12Bet.

Στο Σύστημά μας έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 8€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor.

Μάλαγα – Ζενίτ Over 2.5 (2.25)

Μονπελιέ – Άρσεναλ Over. 2.5 (2.20)

Μίλτον Κέινς Ντονς – Νοτς Κάουντι 1 (1.90)

Έξετερ – Γούικομ 1 (1.91)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat

To Top