“Πανοπλία” και στο βόλεϊ των κίτρινων

Mετά την ΠΑΕ Άρης, η UNDER ARMOUR επεκτείνει τις συνεργασίες της με τον Αρη, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για να ντύσει και την ανδρική ομάδα βόλεϊ των «κίτρινων» την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία του με την εταιρία ιματισμού UNDER ARMOUR, η οποία θα ντύσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2012-΄13.

Μάλιστα, οι φανέλες της ομάδας θα είναι επετειακές, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, είναι ειδικά σχεδιασμένες και η άσπρη ρίγα, που υπάρχει σε αυτές, συμβολίζει τις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου και τα 100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η UNDER ARMOUR είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών στην Αμερική και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη, καθώς ήδη ντύνει τo Ανόβερο (Bundesliga Γερμανίας), την Eθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας, την Τότεναμ, αλλά και κορυφαίους αθλητές, όπως τον υπέραθλητη Ολυμπιονίκη Michael Phelps, τον ποδοσφαιριστή Bobby Zamora της Φούλαμ και τον νέο superstar του ΝΒΑ και των Milwaukee Bucks Brandon Jennings.

Επίσης, τον Μάιο του 2010, η UNDER ARMOUR εισήλθε σε μεγάλη τριετή συνεργασία και με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία καλύπτει πλήρως σε όλους τους τομείς δράσεις της (Εξοπλισμό, Χορηγία Marketing, Πωλήσεις Λιανικής).

Δυνατή παρουσία είχε η UNDER ARMOUR και στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, όπου αρκεί να σημειωθεί ότι 15 από 30 μετάλλια που πρόσφατα κατέκτησε η Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ, ήταν με αθλητές που φορούσαν UNDER ARMOUR.

Η UNDER ARMOUR είναι η εταιρία φτιαγμένη από αθλητές για αθλητές. Ο στόχος της UNDER ARMOUR είναι η πρόοδος του αθλητισμού και η αύξηση των επιδόσεων. Με τεχνολογικά προϊόντα προηγμένων υλικών σχεδιασμένο, έτσι ώστε να ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος και με επαναστατικές καινοτομίες, η UNDER ARMOUR είναι η πρώτη επιλογή κορυφαίων αθλητών παγκοσμίως. Αν και ξεκίνησαν όλα από ένα απλό αλλά επαναστατικό t-shirt, σήμερα η UNDER ARMOUR έχει εξελιχθεί και παράγει αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλα τα σπορ.

Αποκλειστικός Διανομέας της UNDER ARMOUR στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, είναι η Ελληνική Φλόγα Α.Ε.».

To Top