ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυξήθηκαν τα… κενά στην άμυνα του Άρη, επιθυμία για ενίσχυση σε κάθε θέση

Στον Άρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν το “παζλ” της επόμενης σεζόν σε ότι αφορά το ρόστερ, λαμβάνοντας αρχικά τις αποφάσεις για τις κινήσεις που θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μόλις τους επιτραπεί από FIFA και… κορωνοϊό.

Αρχικά, το βάρος θα πέσει στην άμυνα, καθώς στα ήδη υπάρχοντα κενά προστέθηκαν νεότερα, με τους Βέλεθ και Σούντγκρεν να αποτελούν παρελθόν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Δεληζήσης μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο Σούντγκρεν παρότι έχει για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με τις πρόσφατες δηλώσεις του, με τα συμβόλαια των Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ και Ούγκο Σόουζα να ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου. Oι δύο πρώτοι είναι είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΠΑΕ Άρης για ανανέωση εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά την ενίσχυση; Είναι σχεδόν βέβαιο πως ακόμα κι αν παραμείνουν όσοι υπολογίζονται για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ο Άρης θα χρειαστεί ενίσχυση σε όλες τις θέσεις!

Εφόσον ο Λίντσεϊ Ροζ υπολογίζεται για την νέα σεζόν ως στόπερ που είναι και η φυσική του θέση και όχι ως δεξί μπακ, τότε οι “κιτρινόμαυροι” μετά τα όσα συνέβησαν με τον Σούντγκρεν θα χρειαστούν σίγουρα δύο παίκτες για την θέση αυτή!

Ως προτεραιότητα κρίνεται και ο αντικαταστάτης του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας του Άρη, αλλά και στα αριστερά αυτής. Ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να βρεθεί και ένα αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει και ως αριστερό στόπερ, καθώς γι αυτή την θέση υπάρχει μόνο ο Δεληζήσης.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα είναι ανοιχτό το θέμα παραμονής του Κουέστα στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται ότι και να γίνει με τον Ισπανό, ο Άρης να κινηθεί για ενίσχυση στην θέση αυτή.

 

 

 

To Top