ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ουλφ Έρικσον βιώνει τον εφιάλτη της πανδημίας και αναπολεί το ηφαίστειο του Χαριλάου μιλώντας στο PRESSARIS! “Μεγαλείο Άρη”

Ήταν από τους τυχερούς… θνητούς το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν βίωσε διά ζώσης τον θρίαμβο του Άρη (4-2) απέναντι στον ΠΑΟΚ και την κατάρρευση του “χάρτινου πύργου” της δήθεν εξυγίανσης. Ο Ουλφ Έρικσον, όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που φόρεσαν την φανέλα του Άρη…

Ο ίδιος βιώνει πια τον εφιάλτη της πανδημίας στην Στοκχόλμη, σε δύσκολες πράγματι καταστάσεις, όπως και για όλη την ανθρωπότητα…

“Είμαστε στο… σπίτι, προσέχουμε, αγωνιούμε, περιμένουμε να δούμε πότε θα τελειώσει αυτό. Είναι πολύ σκληρές οι στιγμές” λέει στο PRESSARIS από την Στοκχόλμη ο Σουηδός πρώην διεθνής επιθετικός υπογραμμίζοντας ότι: “Είμαι καλά και εγώ και η οικογένεια μου. Ελπίζω να είστε και εσείς καλά και όλος ο κόσμος στην αγαπημένη μου Ελλάδα. Μαθαίνω ότι η αγαπημένη μου χώρα τα πάει πολύ καλά, όλος ο κόσμος το βλέπει και το αναγνωρίζει. Πρέπει να πω ένα μπράβο στην Ελλάδα, την νιώθω σαν χώρα μου και είμαι περήφανος”!

Ο Σουηδός που ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης στο Άρης-ΠΑΟΚ και είδε το παιχνίδι μαζί με άλλους βετεράνους, δεν έκρυβε ότι… συγκλονίστηκε από την εμφάνιση, την τεσσάρα και τον λαό! Κάποια στιγμή δάκρυσε, βιώνοντας ένα από τα πιο “δυνατά” clasico των τελευταίων χρόνων.

Όπως μας λέει: “Μεγαλείο ο Άρης και ο κόσμος του, αυτό που έζησα ήταν μοναδικό. Ηφαίστειο σωστό! Νιώθω τυχερός που βρέθηκα σε αυτό το γεγονός. Ο Άρης ήταν και είναι πάντα στην καρδιά μου. Παρακολουθούσα την πορεία του και περίμενα να φτάσει στον τελικό και να πάρει το κύπελλο, αλλά είδαμε όλοι τι συμβαίνει…”.

Φεύγοντας εκείνο το βράδυ του Σαββάτου από το γήπεδο σε συζητήσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του, έλεγε ότι θέλει να πάρει μαζί του το DVD του αγώνα, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την εμφάνιση του συμπατριώτη του Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του Άρη. “Βλέπω και ξαναβλέπω την νίκη του Άρη και κυρίως τις εκδηλώσεις του κόσμου. Απίστευτο… Μοναδικό” μας λέει κλείνοντας: “Ελπίζω να πάνε όλα καλά σύντομα και να καταφέρω να έλθω πάλι στην αγαπημένη μου Ελλάδα το καλοκαίρι. Καλή δύναμη Έλληνες και φίλοι του Άρη”.

To Top