ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κάρλος Φροντίνι, ο Αργεντινός που… απειλεί το ρεκόρ του Αμπρέου!

Είναι 38 ετών και έχει παίξει σε περισσότερους συλλόγους από ότι ο Σεμπαστιάν Αμπρέου! Όμως, δεν μπορεί ακόμα να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες που έχει ο Ουρουγουανός, για έναν απλούστατο λόγο…

Ο Κάρλος Φροντίνι έχει παίξει συνολικά σε 33 ομάδες, μόνο που οι 4 ήταν σε τοπικά τουρνουά! Όπως λέει ο ίδιος… “Αν παίξω σε μία ακόμα θα σπάσω το ρεκόρ του Αμπρέου, που επίσης έχει παίξει σε 29 ομάδες. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για να σπάσω και να μεγαλώσω το ρεκόρ Γκίνες”.

Ο Φροντίνι αν και Αργεντινός δεν έχει παίξει ποτέ στην πατρίδα του ποδόσφαιρο! Έχει αγωνιστεί σε 31 ομάδες στην Βραζιλία, ενώ έπαιξε σε Ουκρανία και Νότια Κορέα!

Οι ομάδες του…

Mogi Mirim, CorinthiansAlagoas, Vitória, União Barbarense, Marília, Ponte Preta, Santos, América, Figueirense, Mirassol, Goiás, Botafogo paulista, CRB, Bragantino, Remo, Duque de Caxias, Boavista, Ipatinga, Red Bull , Brasiliense, Volta Redonda, Vila Nova, Botafogo Pernabucano, Crac, Sergipe, XV de Piracicaba, Confiança, Ypiranga, Cianorte, Jaraguá and Treze (all from Brazil), Vosrkla Plotava (Ukraine) and Pohang Steelers (South Korea).

Εχει πετύχει περισσότερα από 100 γκολ στην καριέρα του και αυτή τη στιγμή παίζει στην Τreze η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Paraibano Championship της Βραζιλίας. Ο ίδιος έχει μείνει “άσφαιρος” στις τέσσερις αγωνιστικές που παίχτηκαν μέχρι να το διακόψει ο κορωνοϊός.

 

 

To Top