ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Λάκι Τζόουνς

Ο Άρης θα κάνει την τελική προσπάθειά του να υπογράψει τον Λάκι Τζόουνς επί αμερικανικού εδάφους μέσα από τη συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Αγγέλου με τον παίκτη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αμφότεροι θα βρεθούν στο Λας Βέγκας από την Πέμπτη για το σάμερ λιγκ του ΝΒΑ και εκεί ο τεχνικός του Άρη προγραμματίζει να έχει συνάντηση με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο Άρης έχει κάνει πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο στον Τζόουνς και του δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ο παίκτης, του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο και όχι πρωταγωνιστικό ρόλο, οικονομικά η πρόταση είναι πιο πάνω από του Άρη, αλλά ζητάει απάντηση από τον Τζόουνς εντός 48 ωρών.

Υπάρχει και τρίτη ομάδα από την Ελλάδα που θέλει τον παίκτη, δίνει τα περισσότερα χρήματα μεν, αλλά δεν παίζει στην Ευρώπη και είναι σαφώς μικρότερο μέγεθος. Το Περιστέρι είναι αυτή, κατά μία πληροφορία.

Η πλευρά του παίκτη εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του και στο εξωτερικό.

Ο Αγγέλου έχει συνεργαστεί με τον Τζόουνς στον Προμηθέα, υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους και στο περιθώριο του σάμερ λιγκ του ΝΒΑ ο τεχνικός του Άρη θα επιδιώξει να πείσει τον Αμερικανό φόργουορντ να πει το “ναι”.

To Top