ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θωρακίζει τον “άσο” με Καντιμοίρη κι έναν ακόμα…

Χθες, ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, ακολουθεί ο Γιώργος Καντιμοίρης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας έκανε την αρχή, ο 35χρονος ακολουθεί με τον Άρη, να διατηρεί στο ρόστερ του, δύο παίκτες που πέρσι κατάφεραν να δικαιώσουν όσους τους επέλεξαν.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Άρη, υπάρχει η σκέψη ο “άσος” να “κλείσει” με την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακας, πιθανότατα από την ξένη αγορά.

Κι αυτό, γιατί η φετινή σεζόν είναι η τελευταία του Γιώργου Καντιμοίρη, άρα χρειάζεται ένας τερματοφύλακας που θα βοηθήσει στη βελτίωση και του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου μέσω του συναγωνισμού.

Παράλληλα, ως τέταρτος θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός, Κρεσέντσιο Αρβανίτης, ο οποίος ήταν και πέρσι στην προετοιμασία αλλά δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Κάτι που αναμένεται να γίνει φέτος…

To Top