Αυτά ζητάει ο Ευγενίου για την πώληση των μετοχών του Ηρακλή

Την τελική του πρόταση προς τους Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε ο Στράτος Ευγενίου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μέσω του δικηγόρου του Βαγγέλη Χατζηιωάννου ενημέρωσε τον πρόεδρο του Γ.Σ Φώτη Θέο και τους Κούγια και Παπαδόπουλο για τις απαιτήσεις, το ποσοστό και τον τρόπο μεταβίβασης των μετοχών ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Πιο αναλυτικά:

Το αντίτιμο για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής ανέρχεται στα 1.250.000 ευρώ. Οι 150.000 ευρώ θα πρέπει να καταβληθούν έως τις 12 Μαΐου στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής για τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας.

Οι 600.000 ευρώ πρέπει να καταβληθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Ευγενίου έως τις 30 Ιουνίου και οι υπόλοιπες 500.000 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Υποχρέωση του Στράτου Ευγενίου είναι το ΑΦΜ της ΠΑΕ να είναι μηδενικό, τουτέστιν σημαίνει να μην υπάρχουν χρέη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το ποσό των χρεών θα αφαιρεθεί από το συνολικό τίμημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη για τον Στράτο Ευγενίου ως προς τις οφειλές του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα στον Μάρα, στον Κλέιτον ή όπου αλλού προκύψουν.

To Top